Thursday, May 9, 2024

אולי יעניין אותך

השילובים המנצחים

האם שמתם לב כי לאוכל יש שילובים מסוימים שאי אפשר להפריד ביניהם, הם לא פחות מאשר זיווג משמיים ואי אפשר לדמיין אחד בלי השני. אפשר למצוא שילובים מתוקים כאלו או מלוחים, מאכלים או מטבלים, חטיפים ועוד שילובים נהדרים, שלו הייתה תיבת נוח למאכלים, הם היו צועדים יחד פנימה. אספנו עבורכם את מצעד הזוגות המנצחים!

קרדיט: pixabay

רוטב רוזה

למי שלא יודע רוטב רוזה הוא הכלאה בין רוטב שמנת לרוטב עגבניות. את רוטב הרוזה ניתן לשדרג כמובן עם תבלינים שונים כדי להוציא מנת פסטה רוזה מושלמת. אי אפשר לדמיין שילובי רטבים מוצלחים כמו שני אלו, אשר מתמזגים יחד בהרמוניה ומציעים גרסה חדשה לרוטב של הפסטה.

 

פיצה עם רוטב עגבניות

נכון שבעת האחרונה חדרה לשוק גם הפיצה ביאנקה אשר מחליפה את רוטב העגבניות המסורתי בשמנת, ונכון שהשילוב הזה לא רע בכלל, אבל בואו נודה על האמת, אין על הפיצה מרגריטה האמיתית. הפיצה, שעל הבצק שמרים שלה יש רוטב עגבניות מעולה, שמהווה את החיבור בין החלק של המאפה לחלק של הגבינה המותכת. השילוב של העגבניות בפיצה הוא חלק חיוני בשילוש הקדוש – בצק – רוטב עגבניות- מוצרלה. לכן הזוג המנצח שלנו הוא פיצה עם רוטב עגבניות.

מיונז וקטשופ

היש זיווג מוצלח יותר משני אלו? היש מנת צ’יפס שאפשר לאכול בלעדיהם? גם אם אתם אוהבים אותם מופרדים בצלחת שלכם וגם אם אתם אוהבים לערבב את השניים האלו יחד, מדובר בשילוב מנצח מתחילת הזמנים, מהיום שבו הבינו שקטשופ לא אמור להיות מוגש לבדו, וגם המיונז זקוק לחיבור המצוין הזה. גם שני אלו כשמשולבים יחדיו יוצרים את אחד הרטבים המוצלחים ביותר – רוטב אלף האיים.

המבורגר וצ’יפס

רשתות המזון המהיר הבינו את הסוד הזה לפני כולם. נכון שהמבורגר יכול להסתדר לבדו בתוך הלחמנייה עם שאר התוספות, אבל בואו נודה על האמת אין כמו צ’יפס בצד! זה אחד השילובים היותר מוצלחים שיש ופשוט אי אפשר להפריד בין השנים הללו – זהו ללא ספק סיפור אהבה אמיתי.

פיתה וחומוס

מה ישראלי יותר מאשר פיתה וחומוס? שני החברים הללו חברו ביחד משכבר הימים, ועוד כיכבו בימי הולדת של ילדים לפני שתפסו את מקומם הפיצה והנקניקיות. הפיתה והחומוס הם זוג משמיים, האחת חמה ומהבילה יוצאת מן התנור החם והשני ממרח שנמרח עליה באופן מושלם. מי שממש רוצה לשדרג את הזוג הזה יכול להוסיף פנימה מלפפון חמוץ.

במבה וביסלי גריל

אם יש זוג חטיפים שנבראו האחד בשביל השני הם הבמבה והביסלי גריל. שילוב מעולה שכיף לשפוך לתוך קערה גדולה ולזלול מול הטלוויזיה במרתון בינג’ או סרט אהוב. שני החטיפים הללו מוכרים לנו עוד מתחילת דרכה של אוסם. הבמבה שבאה לעולם בשנת 1964 והביסלי שהצטרף אליה בשנת 1975, מאז ועד היום ובוודאי שגם בעתיד הרחוק, השניים הללו ימשיכו לצעוד יד ביד ישר לתוך קיבתנו.

סושי וואסאבי

נכון יהיה לתאר כי זה כמעט בלתי חוקי בעליל להגיש את הסושי ללא ואסאבי לצידו. הוואסאבי הוא למעשה סוג של חזרת יפנית שנהוג להכין ממנה ממרח חריף ירוק. את הוואסאבי מגישים לצד הסושי כדי להקפיץ את טעמיו וביחד הם לגמרי שילוב מנצח.

שעועית לבנה ואורז

כל מי שגדל בבית על שעועית, “אבס” או “פסולייה”, יודע שאי אפשר לאכול אותה בלי מצע של אורז עשיר מתחתיה. יש מי שיעדיף להכין את האורז עם אטריות דקיקות ויש מי שיכין אורז לבן נקי, אבל השניים הללו יפגשו מיד לאחר שהשעועית תסיים את בישולה בתוך סיר הלחץ. עוד זיווג בלתי ניתן להפרדה.

Latest Posts

הלקוח מאשר כי הוא מעוניין לקבל שיחת טלפון שיווקית מאת המפרסם וכי מספר הטלפון אינו רשום במאגר "אל תתקשרו אלי" של הרשות להגנת הצרכן

כתבות מובילות

אני מאשר קבלת שיחות טלפון שיווקיות מאת המפרסם