ניצול מקסימלי של שטחי האחסון
באמצעות תכנון נכון ניתן להכפיל את שטח המטבח בקלות. כל מה שצריך לעשות זה לעקוב אחרי הטיפים הבאים:
- התקנת דלפק נסתר מתחת לאי, אשר נשלף ומכפיל את שטח האי מבלי לתפוס מקום נוסף.
- תכנון מגירת תבלינים שתחסוך לך המון מקום על משטח העבודה.
- התקנת מתקנים ייעודיים לחומרי ניקוי, סקוצ׳ים ושקיות בחלל שמתחת לכיור המטבח.
- תכנון עגלת בקבוקים שתכיל את בקבוקי השמן, החומץ וכו׳ אשר תופסים נפח מיותר על חשבון משטח העבודה במטבח.
תכנון יעיל של משולש הזהב – מקרר, כיריים, כיור
כדי להבין איפה למקם את שלושת המרכיבים החשובים ביותר במטבח, אנחנו ממליצים לכם להכין תמונת דמה שתאפשר לכם להבין מהם המרחקים הרצויים ביניהם ולגשת עם הממצאים למעצבת שלנו. זה אולי נשמע איזוטרי, אבל תכנון נכון של המרכיבים האלו יכול לחסוך לכם המון זמן ולא מעט כאב ראש ביום יום.
לא לשכוח את שאר הבית
כשמתכננים מטבח, קל מאוד לשכוח שמדובר בעוד חדר בתוך הבית שאמור להשתלב עם שאר החדרים, לדוגמה הסלון. לא מעט פעמים נתקלנו בלקוחות שהתרכזו רק במטבח ולאחר מעשה גילו שהמטבח גדול מדי ומאפיל על הסלון. לכן, בשיחת הייעוץ שלכם עם המעצבת שלנו, כדאי להגיע עם המידות של גודל הסלון והמטבח שלך כך שהמטבח שלך יהיה מדויק לדרישות ולשאר הבית.